Autor: Gregor Alaküla • 10. veebruar 2021

Üritusturundajad: nüüd saab ainult ülespoole minna

Äripäev raadio saates "Fookuses" uuriti, milline on üritusturundussektori tervis. Teemat avavad pikaaegse kogemusega üritusturundussektoris tegutsejad: WOW Eventsi partner Olavi Ruhno ning RGB Balticsi partner Peeter Randväli.
RGB Balticsi partner Peeter Randväli
Foto: Andras Kralla

Küsisime saatekülalistelt, milliseid üritusi on viimase aastaga saanud korraldada. Saame teada, miks ei ole ettevõtetes suuri koondamisi tehtud ning kes on kriisi lõppedes selles sektoris “võitjad“. Ka võrdleme saatekülalistega virtuaalürituse ja tavalise ürituse hindasid ning sisu hübriidkonverentsil ja füüsilises maailmas.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700