Autor: Best Marketing • 10. veebruar 2021

Ranno Pajuri lahkub Teliast

Alates 1. märtsist toimuvad muudatused Telia Eesti brändi ja turundusosakonnas. Praeguse juhi Ranno Pajuri rolli hakkab kohusetäitjana kandma Kertu Kuusik.
Ranno Pajuri lahkub Teliast.

“Ma olen Teliale tänulik selle aja eest ja mul on hea tunne, et nii turunduse- ja brändiüksus kui ka meediatiim on juhitud oma ala asjatundjate poolt, kes on arenenud koos organisatsiooniga,” lausus Pajuri.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700