Autor: Nele Volbrück • 11. jaanuar 2021

Velvet tervitab meeskonnas esimest liikumisteede disainerit Eestis

Elin-Harriet Helemäe on Velveti värskeim meeskonnaliige, kelle amet pole uudne mitte vaid disainibüroos, vaid kogu Eestis.

Toeks haridus ja kogemus sisearhitektina, spetsialiseerub ta disainerina üksikasjalikult liikumisteede lahendustele, mis on valdkonna edendamisel suur samm. Uute alguste vaimus vestlesime Elin-Harrietiga ning palusime tal lahti rääkida, kui rikkalik maailm peitub tegelikult liikumisteede disaini märksõna taga.

Elin-Harriet Helemäe
Foto: Aivo Kallas
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700