Autor: Best Marketing • 22. detsember 2020

28. jaanuaril seminar: kuidas mitte kliente kaotada?

28. jaanuaril 2021 toimub aasta esimene Best Practice seminar, mis keskendub klientide mitte kaotamisele.

Paljude ettevõtete jaoks on kliendibaas nagu auguga ämber. All põhjas on suur auk, millest vesi välja lekib. Ja et ämber tühjaks ei saaks, tuleb ülevalt pidevalt vett peale valada. Mida siis teha, et see auk ämbri põhjas liiga suur ei oleks? Küsime ekspertide käest nõu ja jagame kogemusi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700