Autor: Best Marketing • 20. november 2020

Reklaamitudengid avavad oma töödest virtuaalnäituse. Lisatud link!

Tallinna Ülikooli Mare maja esimesel korrusel on avatud reklaami- ning ajakirjandustudengite poolt tehtud reklaamide näitus, mis on esmakordselt saadaval ka virtuaalnäitusena. Lisatud virtuaalnäituse link!

Näitus koosneb tudengite poolt kursuse Reklaami meistriklass raames tehtud töödest. Kursuse jooksul pidid tudengid üle nädala lahendama briifi, mille tulemusena genereeriti idee, pandi paika strateegia, loodi reklaam ning esitleti seda kliendile. Tudengid tegutsesid loovtiimides ning said tehtud töödele tagasisidet nii juhendajate kui ka klientide poolt.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700