Autor: Best Marketing • 14. oktoober 2020

Pipedrive'i globaalse turunduse eest hakkab vastutama Michael Schrezenmaier

Pipedrive avab uue juhtkonna liikme Michael Schrezenmaieri eestvedamisel kontori Berliinis, kuhu hakatakse esmajärgus ehitama tugevat müügitiimi.
Michael Schrezenmaier
Foto: Helis Hämarsalu

Schrezenmaier hakkab vastutama Pipedrive’i globaalse müügi, turunduse, klienditoe ja partnerlussuhete valdkondade eest ning aitab ellu viia ettevõtte uut visiooni. “Liitun Pipedrive’iga ülipõneval ajal, mil ettevõtet on ees ootamas ambitsioonikad laienemisplaanid ja täiesti uued suunad tootearenduses,” sõnas Schrezenmaier. “Minu ülesandeks on tagada, et kõik ettevõtte meeskonnad teevad omavahel tihedat koostööd ning astuvad ühte sammu, aidates kaasa Pipedrive’i arenemisel mitut toodet pakkuvaks ettevõtteks,” lisas ta. Schrezenmaieri trumbiks on Saksamaa turu hea tundmine, kus Pipedrive on juba hästi vastu võetud ning ettevõttel on head võimalused turuosa suurendada.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700