Autorid: Olesija Saue, Evelin Org • 30. september 2020

Kümme persoonibrändingu nippi alustavale ettevõtjale

Need, kes enda persoonibrändiga teadlikult tegelevad, on teistest edukamad, ning Olesija Saue ja Evelin Org jagavadki kümmet nippi, millest persoonibrändingus alustada võiks.
Olesija Saue ja Evelin Org
Foto: Erakogu

Kui tihti sa mõtled oma persoonibrändi teadlikule kujundamisele ja iseenda aktiivsele, strateegiliselt läbimõeldud turundusele? Persoonibrändi abil saab leida uusi kliente, suuendada püsiklientide osakaalu, saada uusi koostööpartnerteid, hoida turunduskulusid kokku, meelitada oma tiimi parimaid talente ja kasvatada käivet ja kasumit. Kui seda läbimõeldult teha, ei pea sellele ka palju aega ega raha kulutama.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700