Autor: Marianne Liibert • 9. september 2020

Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverents 2020: esinejate hulka lisandus Sulev Vedler

Sulev Vedler võtab 28. oktoobril toimuval kommunikatsioonijuhtimise aastakonverentsil osa paneeldiskussioonist, kus arutleb koos Katrin Lusti ja Priit Pulleritsuga selle üle, kui hästi meedia kriiside kajastamisega hakkama saab.
Kriiside kajastamisest meedias räägivad Ekspress Meedia peatoimetaja asetäitja Sulev Vedler, Kuuuurija saatejuht Katrin Lust ja Postimehe vanemtoimetaja Priit Pullerits.

28. oktoobril toimub Apollo Kino Ülemistes kommunikatsioonijuhtimise aastakonverents, mille läbivaks teemaks on sel aastal kriisikommunikatsioon. Konverentsile on oodatud osalema nii PR-juhid, avalike suhete juhid, kommunikatsioonijuhid ja -spetsialistid, nõunikud, ajakirjanikud, turundusjuhid kui ka väikeettevõtete juhid.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700