Autor: Best Marketing • 13. august 2020

Betsafe’i eestikeelne podcast võitis maineka auhinna parima mobiiliturunduse kampaania eest

Spordiennustusportaali Betsafe Eesti podcasti tunnustati mainekal EGaming Review galal “EGR Marketing and Innovation Virtual Awards 2020” hasartmänguvaldkonna aasta parima mobiiliturunduse kampaania auhinnaga.
BEtsafe podcast episood 19
Foto: Triinu Harro

“Hoolimata mitmesugustest väljakutsetest, näiteks küllastunud turg, reklaamipiirangud ja limiteeritud eelarve, õnnestus meil Eesti turul luua midagi, mis paistab maailmas silma, leiab laia kajastust kohalikul meediamaastikul ja on ettevõttele toonud suurepäraseid KPI-sid,” ütles ettevõtte Baltikumi turundusjuht Martin Varrand.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700