Autorid: Best Marketing, Marianne Liibert • 13. juuli 2020

Httpooli disainitud platvorm liitus Twitteri ametlike partnerite programmiga

Twitteri ametlike partnerite programmi raames tunnustatakse silmapaistvaid turunduslahendusi pakkuvaid ettevõtteid, millel on tõendatud kogemused klientide edu tagamisega. Juunis liitus programmiga Httpooli disainitud platvorm Wise.Blue, et võimestada tulemuspõhiseid reklaamijaid.
Wise.Blue on Twitter Adsi terviklahendus, mis kasutab masinõpet ja ennustavaid algoritme, et hallata keerukaid kampaaniaid ja parandada tulemuslikkuse põhinäitajaid.
Foto: Pixabay

"Twitteri ametlikuks partneriks saamine on Wise.Blue jaoks oluline tunnustus ning meil on hea meel, et saame panustada sellesse keskkonda ja pakkuda lisaväärtust ühele maailma kõige arenenumale tulemuspõhisele reklaamijale,“ rääkis Httpooli tegevjuht Aljoša Jenko.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700