Autor: Best Marketing • 13. juuli 2020

CASE STUDY: Simple Sessioni juubeliüritus

Veebruaris toimus Simple Sessioni 20. aasta juubelifestival, mis jõudis digitaalse ajakirjanduse ning sotsiaalmeedia vahendusel 735 miljoni inimeseni üle maailma. Lisaks pääses Simple Session tänavusel Aasta Turundustegu konkursil viie parima hulka.

Märtsis toimunud konkursi Aasta Turundustegu 2019 finaali jõudsid lisaks Simple Sessioni 20. aasta juubelifestivalile veel Coop Panga kampaania "Hoiame ühte. Kasvame koos", Fotografiska näituse "Tõde on surnud" kampaania, Rimi Eesti Food projekt Tarbime Targalt ja konkursi peaauhinna saanud G4S Eesti suitsu- ja vinguanduriteenuse NUBLU reklaamikampaania.

Foto: Stanislav_Ten
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700