Autorid: Best Marketing, Marianne Liibert • 9. juuli 2020

EASi kampaaniad kutsuvad Eestisse soomlasi ja lätlasi – täiendatud!

EASi turismiarenduskeskus alustas sel nädalal turismikampaaniaid Soomes ja Lätis, mis tuletavad lähinaabritele meelde, et Eestis on head võimalused mitmekesiselt puhata ning motiveerivad naabermaa elanikke tegema eeskätt pikemaid reise.

„Turismiettevõtete käekäik sellel suvel sõltub rohkem kui kunagi varem siseturismist ja meie lähinaabritest,“ ütles EASi turismiarenduskeskuse turismiturunduse juht Heili Klandorf-Järvsoo. „Kuigi huvi tuntakse ka kaugematest riikidest, on taastumine pigem aeglane ning pingutame koostöös turismisektoriga, et võimalikult palju kallutada Eesti kasuks nende potentsiaalsete turistide reisiotsuseid, kellel on võimalik siia tulla lihtsalt ja kiiresti,“ lisas ta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700