Autorid: Best Marketing, Marianne Liibert • 17. juuni 2020

Kuidas mõjutas koroonakriis Tallinki turundust?

Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liit (EPRA) korraldas 17. juunil Kultuurikatla virtuaalsaalis arutluspaneeli, kus Tallinki kommunikatsioonidirektor Katri Link rääkis koroonakriisi mõjust nende ettevõtte turundus- ja kommunikatsioonitegevustele. "Asjad muutusid poole tunni, kümne minuti, minutitega," sõnas Link.

Link sõnas, et vaadates tagasi kriisi alguse perioodile, siis ei arvatud Tallinkis, et olukord nii hulluks läheb. Esimese kuu jooksul kukkus käive tema sõnul tervelt 96%. Link ütles, et ettevõte on tasapisi sellest läbi rabelenud, kuid lisas, et kindlasti ei ole nad veel kriisist väljas.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700