Autorid: Best Marketing, Marianne Liibert • 3. juuni 2020

Neway jalajälg Tartu linnapildis ehk häid jäneseid mahub ühele kaardile palju

Neway disainiagentuur pani kaardile kõik Tartu ettevõtted, kellega nad on 13 aasta jooksul koostööd teinud. Neway tegevjuht Arnika Kajaste rääkis Best Marketingile, kuidas selline lahe idee tekkis ning kas Tartus nähakse veel kasvuruumi. Lisatud ka galerii mõningatest Tartus tehtud töödest.

Vaata interaktiivset kaarti SIIT.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700