Autor: Hando Sinisalu • 20. mai 2020

Aldi edu seisneb suurte brändide matkimises

Maailmas laineid lööv Saksa kauplustekett Aldi raputab turgu kõikjal, kuhu ta tuleb. Kogu maailmas kasutab Aldi sarnast strateegiat ja kui nad peaksid kunagi ka Eestisse tulema, siis suure tõenäosusega teevad nad ka siin samu asju.

Üks Aldi edu võti on tuntud kaubamärkide “ahvimine”. Toome siinkohal kaks huvitavat näidet maailma eri otstest.

Näide 1: Austraalia

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700