Autor: Eve Peeterson • 20. mai 2020

Üritusturundus: virtuaalkonverentside ABC (III osa)

Üritusturundusagentuuri Orangetime tegevjuht Eve Peeterson rääkis virtuaalkonverentside sisulisest ettevalmistusest, osalejate kaasamisest ja järelkommunikatsioonist ning jagas häid nippe, millega tuleb arvestada, et videokonverents õnnestuks.

Sisuline ettevalmistus ja osalejate kaasamine

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700