Autor: Best Marketing • 5. mai 2020

Telia liikuvusanalüüs: kus inimesed eriolukorra ajal viibivad?

Tavapärasest pikem nädalavahetus pani inimesed taas aktiivsemalt liikuma, tuues nad linnadest maa- ja suvekodudesse, selgub Telia anonüümsete liikuvusandmete analüüsist.

Telia Eesti kliendi- ja ärianalüüsi osakonna juht Erki Pogoretski ütles, et kuigi inimeste liikumisaktiivsus pole veel kaugeltki võrreldav tavaolukorraga, oli möödunud nädalal siiski näha liikuvuse üldist kasvu.

„Eriti hakkas tihedam liikumine silma linnade ning linnade äärealade vahel, mille põhjal võib eeldada, et võrdlemisi soe ilm ja tavapärasest pikem nädalavahetus tõi inimesed linnadest loodusesse ning maa- ja suvekodudesse,“ sõnas Pogoretski.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700