Autor: Best Marketing • 29. aprill 2020

Kommunikatsioonieksperdid lõid eriolukorrast väljumise käsiraamatu

Kommunikatsioonieksperdid Eneli Mikko, Kadri Lainas ja Kristo Mäe töötasid välja ettevõtetele suunatud eriolukorrast väljumise käsiraamatu, mis aitab ettevõtetel kriisist edukalt väljuda. Sama meeskonna loodud eriolukorda sisenemise kriisikommunikatsiooni paketti kasutati ligi 10 000 korral.

“Eesti on võidelnud koroonaviirusega üle kuue nädala. Eriolukorraga on pandud pausile nii majandus kui igaühe isiklik elu,“ ütles sõnumiagentuuri Akkadian partner Kadri Lainas. „Paus majanduses pikalt ei kanna, peame edasi elama. Teadlaste parima hetketeadmise järgi pole võimalik viirust täielikult murda, pigem peame õppima sellega võimalikult ohutult kõrvuti toimetama,“ lisas Lainas, kes on käsiraamatu üks autoreist.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700