Autor: Marianne Liibert • 20. aprill 2020

SEATi turundus- ja kommunikatsioonijuhina asus tööle Kerli Maro

Alates märtsist asus SEAT Baltikumi turundus- ja kommunikatsioonijuhina tööle Kerli Maro, kes vastutab SEATi brändi turundus- ja kommunikatsioonitegevuste eest Eestis, Lätis ning Leedus.
Kerli Maro

Maro nentis, et ehkki SEAT on autosid tootnud juba 70 aastat, on SEAT ja CUPRA meie regioonis häbiväärselt vähe tuntud. "Minu eesmärk on brändi tuntust tõsta," sõnas Maro, kes vastutab turundus- ja kommunikatsioonistrateegia väljatöötamise eest ning valmistab ette kampaaniad, mida koostöös kohalike edasimüüjatega ellu viiakse. "Baltikumi turunduse eest vastutan ainuisikuliselt mina, aga teen seda koostöös Soome ja Hispaania kolleegidega ning loomulikult kohalike edasimüüjate ja turundustöötajatega," täpsustas Maro.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700