Autor: Margus Vaino • 26. märts 2020

Kuidas asendada ärajäänud koosolekuid videokõnedega?

Paari järgmise nädala või isegi kuu jooksul teevad väga paljud ettevõtted kaugtööd ja paljudele on see uus kogemus. Näost näkku suhtlus on piiratud või välistatud ja enamus koosolekuid kolib internetti või toimuvad telefoni teel. Kuidas ja miks võtta kasutusele videokõned ning mis on selle eelised muude suhtlusviiside kõrval?
Margus Vaino, Elisa ärikliendiüksuse juht ja juhatuse liige
Foto: Jake Farra

1. Videokõne aitab luua näost näkku suhtluse efekti

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700