Best Marketing • 10 detsember 2019

Age Creative lõi Eesti esimese „klikka ja osta“ video

Koostöös Tere, Farmi, Rannarootsi ja eCoopiga on valminud klipp, kus saab kõik retseptideks vajalikud tooted oma ostukorvi klikata.

Tegemist on digikanalitesse mõeldud videoga, mis võimaldab koheselt genereerida ka müüki. Videot vaadates on võimalik tõsta ostukorvi just need retseptid, mis isu tekitavad. Ostukorvi sisu saab hiljem üle vaadata ning kõik toorained koju tellida.

Vaata videot siin.

„Maailm on muutunud ning inimeste meediatarbimine ja ostuharjumused koos sellega. Ei ole uudis, et kõige olulisemaks reklaamikanaliks on kerkinud digi. Seda õigustatult, sest digis kõik on täpselt suunatav, optimeeritav ja mõõdetav. Ideaalne, aga miks on ikka veel kõik portaalid täis allahindluskuulutusi, mis klikates ei vii kuhugi? On ka teine alternatiiv: ilusad pildid ja klipid, mis kasvatavad brändi tuntust ja meeldivust. Brände peabki ehitama ja kasvatama, jutustama lugusid, mis seda teha aitavad. Samal ajal aga ootavad kliendid ka müügi kasvu. Siin tulebki appi digimaailm koos oma võimalustega,“ rääkis loovagentuuri Age Creative tegevjuht Kaarel Grepp.

„Koostöös Tere, Farmi, Rannarootsi ja eCoopiga lõime klipi, mis aitab katta jõululaua ühekorraga. Nii jääb inimestel rohkem aega oma lähedaste jaoks. See digikanalitesse mõeldud video võimaldab kohe vaatamise ajal genereerida ka müüki. Kõik on imelihtne: nautides jõuluvideot saad klikata kõik retseptideks vajalikud tooted oma ostukorvi ja hiljem toob Coop sulle kogu kauba koju,“ selgitas Grepp, kuidas tekkis Eesti esimene shopatav video.

„Usun, et kümne aasta pärast on elementaarne, et kõik reklaamid on interaktiivsed: klikatavad, jagatavad või mis iganes. Ja miks ainult reklaamid, miks mitte ka ka teleseriaalide tootepaigutused. Asi on fantaasias või pigem meis, reklaamijate loovuses,“ lisas Grepp.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: 51 44 884
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700