Autor: Sigrid Veskioja • 20. november 2019

Nõuandeid ürituse korraldamiseks

Pidude korraldamisel on tuhat pisiasja, mis võivad ununeda. Vahel on hea väga lihtsaid, kuid olulisi põhitõdesid meelde tuletada. Niisiis – millele tuleks pidu organiseerima hakates mõelda?

Olenemata sellest, kas on kutsutud kaks või kakskümmend inimest, on meeldiv kui peremees ja perenaine isiklikult külalisi vastu võtavad ja tervitavad. Pidulikel juhtudel võid ette valmistada kõne, et saabujaid enne sööma asumist veel kord tervitada ja tänada.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700