Autorid: Kaubandus.ee , Best Marketing • 9. september 2019

Tallinna Kaubamaja Grupi ilu- ja jalatsikaubandus sai turundusjuhi

Kevadel koondas Tallinna Kaubamaja Grupp ilu- ja jalatsikaubandused ühtse juhtimise alla, s.h ka turunduse. Alates uuest sügishooajast on I.L.U., ABC Kinga ja SHU turundusjuht Hanna Loodmaa.
Hanna Loodmaa
Foto: erakogu

„Mood, ilu ja turundus panevad seest põlema ja sütitavad mul sees täiesti uue mootori,“ kommenteeris Hanna Loodmaa uut ametit. „Tõsi, nii ilu- kui jalatsikaubandus on äärmiselt konkurentsitihedad valdkonnad, kuid samas – milline ala seda poleks. See muudabki töö põnevaks. Kõik kolm – ABC King, SHU ja I.L.U. - on väga tugevad brändid, kellel on suur ja lojaalne kliendibaas. Kingavaldkonnas oleme juba teinud tiimiga palju tööd kliendipositsioneeringu ja sortimendiga. Ees on ootamas mitmeid põnevaid muutusi ja arenguid nii ABC Kingas kui SHU-s.“

Loodmaa sõnul väärtustab ta Tallinna Kaubamaja Grupi puhul pidevat edasiminekut, innovaatilisi ja ambitsioonikaid tulevikuplaane. „Mul on suur heameel liituda professionaalsete tiimidega nii mõlemas ketis kui ka grupi tasandil.“

Hanna Loodmaa on Tallinna Kaubamaja Grupis töötanud ka varem, aastatel 2014-2018 Kaubamaja moemaailmade turundusspetsialisti ja ajakirja Hooaeg tegevtoimetajana. „See kogemus oli minu jaoks väga inspireeriv. Korraks oli vaja hinge tõmmata ning proovida kätt agentuuris Age Creative, mis oli hea vaheldus, kuid kirg kaubanduse ja turunduse vastu suunas mind tänasele ametikohale,“ lisas ta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700