Autor: Marianne Liibert • 17. juuli 2019

Nädala kampaania: uus karastusjook Barley Bros

Barley Bros limonaadid on valmistatud uue tehnoloogia baasil ning ei sisalda kunstaineid ega lisatud suhkruid - kogu magusus on saadud odra pruulimise teel. Toote lansseerimiskampaaniat kommenteerisid Saku turundusjuht Eva Maarend ning Taevas Ogilvy copywriter ja loovjuht ning Kõrgema Kunstikooli Pallas copywriting'u õppejõud Lauri Tikerpe.

Kerge mulliga Barley Bros limonaad on kooslus mahlast, ürtidest ja odra pruulimisel saadud magususest. Hetkel on valikus kaks karastusjooki: leedriõie ja laimi maitsega ning marja ja rosmariini maitsega. Eesti on Barley Brosi jaoks üks viiest pilootturust maailmas, lisaks Eestile müüakse seda veel Prantsusmaal, Lätis, Leedus ja Venemaal.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700