Autor: Marianne Liibert • 17. juuli 2019
Ainult tellijatele

Nädala kampaania: uus karastusjook Barley Bros

Barley Bros limonaadid on valmistatud uue tehnoloogia baasil ning ei sisalda kunstaineid ega lisatud suhkruid - kogu magusus on saadud odra pruulimise teel. Toote lansseerimiskampaaniat kommenteerisid Saku turundusjuht Eva Maarend ning Taevas Ogilvy copywriter ja loovjuht ning Kõrgema Kunstikooli Pallas copywriting'u õppejõud Lauri Tikerpe.

Kerge mulliga Barley Bros limonaad on kooslus mahlast, ürtidest ja odra pruulimisel saadud magususest. Hetkel on valikus kaks karastusjooki: leedriõie ja laimi maitsega ning marja ja rosmariini maitsega. Eesti on Barley Brosi jaoks üks viiest pilootturust maailmas, lisaks Eestile müüakse seda veel Prantsusmaal, Lätis, Leedus ja Venemaal.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700