Autor: Marianne Liibert • 10. juuni 2019

TOLM ja Identity võitsid Euroopa disainiauhinnad

Möödunud nädalavahetusel Varssavis toimunud European Design Awards'il tunnustati silmapaistvate tulemuste eest parimaid Euroopa disainereid. Auhinna said ka Eesti stuudio TOLM ja agentuur Identity.

Euroopa disainiauhindu (inglise keeles European Design Awards või ED-Awards) antakse välja alates 2007. aastast ja sellega tunnustatakse andekaid Euroopa disainereid nende silmapaistva töö eest. See erineb teistest disainikonkurssidest teistest selle poolest, et žüriisse ei kuulu mitte disainerid ise, vaid disainiajakirjade esindajad ja kriitikud. Konkursile esitatud töid tutvustatakse mitmetes disainiajakirjades, mis võimaldab osalejatel oma tööga laialdast meediakajastust saada.

VAATA KÕIKI 2019. AASTA VÕIDUTÖID

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700