Autor: Best Marketing • 6. juuni 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facebook alustab koostööd Httpooliga

Maailma suurim suhtlusvõrgustik Facebook ja meediaplatvormide reklaamihaldusega tegelev Httpool alustavad strateegilise koostööga, et Balti riikide ettevõtetele reklaamituge pakkuda.
Foto: REUTERS/Stephen Lam

„Oleme juba varem loonud edasimüüjate programmi, et tuua kõik oma reklaamialased ekspertteadmised piirkondadesse, kus meil füüsiline kohalolek seni puudunud, ent tänase otsusega oleme astumas üht väga pikka sammu, et anda Baltikumi ettevõtetele veelgi enam väärtust,“ kommenteeris Facebooki Kesk- ja Ida-Euroopa regiooni direktor Robert Bednarski.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700