Facebook alustab koostööd Httpooliga

Maailma suurim suhtlusvõrgustik Facebook ja meediaplatvormide reklaamihaldusega tegelev Httpool alustavad strateegilise koostööga, et Balti riikide ettevõtetele reklaamituge pakkuda.

Foto: REUTERS/Stephen Lam

„Oleme juba varem loonud edasimüüjate programmi, et tuua kõik oma reklaamialased ekspertteadmised piirkondadesse, kus meil füüsiline kohalolek seni puudunud, ent tänase otsusega oleme astumas üht väga pikka sammu, et anda Baltikumi ettevõtetele veelgi enam väärtust,“ kommenteeris Facebooki Kesk- ja Ida-Euroopa regiooni direktor Robert Bednarski.

Volitatud reklaamimüügipartneri olemasolu kohalikul turul avab Eestis, Lätis ja Leedus tegutsevatele brändidele ja reklaamijatele tugeva kasvupotentsiaali ja võimaluse kõnetada sotsiaalmeedias suuremat auditooriumi kui seni.

Tänu Facebooki ja Httpooli partnerlusele jõuavad esmakordselt Eesti, Läti ja Leedu ettevõteteni Facebooki parimad praktikad, strateegia väljatöötamise meetodid ning otsene tugi reklaamipoliitika küsimuste korral. Samuti loob koostöö suuremad võimalused erinevate meeskonnakoolituste läbiviimiseks, mida varem ettevõtetel ei olnud. “Meil on väga hea meel, et saame aidata Facebookil tutvustada uusimaid reklaamlahendusi,” rõõmustas Httpool Baltics tegevjuht Arnis Ozols.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700