Jaga lugu:

Smaily omandas Mailbow

Eesti meiliturunduse teerajaja Smaily omandas Mailbow, mille tulemusena võetakse üle tarkvara, kliendibaas ja meeskond ning jätkatakse veelgi suuremana Smaily nime all.

Smaily tegevjuhi Erkki Markuse sõnul on juba aastakümne jooksul olnud nende eesmärgiks luua teadlikult lihtne tarkvara, millega saata ilusaid uudiskirju, et tõsta oma meiliturunduse kvaliteeti ja tõhusust, vähendades samal ajal ettevalmistusele kuluvat aega ja ressursse.

"Entusiasm, kirg ja järjepidevus toote ja teenuse arendamisel on sündinud tänu fantastilistele klientidele, kelle sooviks on kasutada aina tulemuslikumaid meiliturunduse tööriistu," ütles Markus.

"Tehingu tulemusena võtame üle tarkvara, kliendibaasi ja meeskonna ning jätkame veelgi suuremana Smaily nime all," sõnas Markus. Ta lisas, et nii Smaily kui Mailbow on Eesti meiliturunduse teerajajad ning mõlemad ettevõtted on aastate jooksul toonud turule lahendusi, ilma milleta ei kujutaks paljud turundajad oma päevatööd enam ette.

Mailbow omandamiseni viis neid ühine eesmärk – ei ole just palju ettevõtteid, kelle DNA’s on tugev soov luua tuleviku turunduslahendusi, mille kasutamine oleks lihtne ning millest saadav kasu selgelt mõõdetav.

Alates maikuust alustasid nad Mailbow teenuste järk-järgulise üleviimisega Smaily platvormile. "Loomulikult teeme kõik endast oleneva, et kohanemine uue kasutajaliidesega oleks Mailbow klientide jaoks võimalikult mugav."

Markus koos oma tiimiga on Mailbow loojatele südamest tänulikud kogemuse ja turu harimise eest – 9 aasta jooksul on korraldatud üritust Email Summit, kus käis tarkust omandamas tuhandeid turundusega tegelevaid spetsialiste. "Võime käsi südamel lubada, et Smaily ja Mailbow ühinenud teadmised valdkonna arendamisel aitavad kaasa Smaily arengule ning tänu sellele saame pakkuda rohkem võimalusi kõigile olemasolevatele ja uutele klientidele."

Uus peatükk Smaily ajaloos toob endaga kaasa suurema vastutuse ja lubaduse, muuta klientidele teenused aja jooksul veelgi mugavamaks, lihtsamaks ja kasulikumaks.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831marianne@bestmarketing.ee
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988kristi@bestmarketing.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee