Jaga lugu:

Division katsetab 4-päevast töönädalat

Sellest nädalast, kuni septembrini on iga teine töönädal Divisionis 4-päevane. Tegemist on katsetusega, et õppida ja mõelda, kuidas edasi tegutseda.

"Oma tiimi arendamisele ja töökultuuri loomisele oleme alati suurt tähelepanu pööranud. Selle lahutamatu osa on enesetäiendus, paindlik tööaeg ja teised hüved," ütles Divisioni tegevjuht Aigi Sool. Ta lisas, et juba toimivale sooviti proovida midagi uut. "Aeg on täna suurim väärtus, mida tööandja oma töötajatele anda saab."

Usume, et vabad päevad mõjuvad värskele tiimile inspireerivalt, sest loovprotsess toimub igal pool ja kogu aeg. "Kaks vaba päeva kuus on aeg elamusteks, uuteks säravateks mõteteks ja iseenda jaoks," selgitas ta.

Divisioni tegevjuht rääkis, et muutused töö tegemises ja tarbimisharjumustes panevad paljud ettevõtted uute väljakutsete ette. "Töösuhete erinevad vormid - freelance ja kaugtöö muudavad suhtumist tööaega kui ka töötegemisse. Me tarbime eelkõike elamusi, milleks on vaja aega ja see omakorda nõuab muutusi töökohal. Lisaks loovad tööjõu suurenev puudus ja digitehnoloogia areng olukorra, kus aja väärtusest tõeliselt aru saame," rääkis Sool. "Lisahüvena antav vaba reede ei muuda töötasu ent on vaat, et veelgi suurem väärtus kui palk ise,” lisas ta.

"Kultuurikatel on kindlasti parim koht loovagentuurile, sest siinne vaba õhkkond ja mõnus hubane keskkond soodustavad suurepäraste ideede sündi. Sel reedel Divisioni kontoris ei ole. Alustame traditsiooni ja tähistame kogu tiimiga uut töökorraldust,“ rõõmustas ettevõtte juht.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831marianne@bestmarketing.ee
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988kristi@bestmarketing.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee