Autor: Best Marketing • 7. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Division katsetab 4-päevast töönädalat

Sellest nädalast, kuni septembrini on iga teine töönädal Divisionis 4-päevane. Tegemist on katsetusega, et õppida ja mõelda, kuidas edasi tegutseda.

"Oma tiimi arendamisele ja töökultuuri loomisele oleme alati suurt tähelepanu pööranud. Selle lahutamatu osa on enesetäiendus, paindlik tööaeg ja teised hüved," ütles Divisioni tegevjuht Aigi Sool. Ta lisas, et juba toimivale sooviti proovida midagi uut. "Aeg on täna suurim väärtus, mida tööandja oma töötajatele anda saab."

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700