Autor: Hando Sinisalu • 18. aprill 2019

Kuidas TikTok maailma muudab?

Lühikeste videode platvormil TikTokil on juba üle 500 miljoni kasutaja... Ja paljud nimetavad seda “eriti piinlikuks rakenduseks”. Antud rakendus seab kahtluse alla inimsuhete tähtsuse ja sõprade võrgustiku vajalikkuse.
Foto: Maarit Eerme

Sa oled suure tõenäosusega kuulnud rakendusest TikTok ja sama suure tõenäosusega pole sa päris kindel, mis see täpselt on. Võib-olla oled selle kohta küsinud kelleltki endast nooremalt ja nad püüdsid seda ka edutult selgitada. Või äkki oled kuulnud, et see uus erakordselt populaarne videorakendus on „värskendav uuendus sotsiaalmeedia universumis“, mida on „omapäraselt lõbus kasutada“. Võib-olla oled seda isegi proovinud, aga põrkusid tagasi, olles segaduses ja löödud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700