1. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Telereklaam YouTube'i ja Netflixi ajastul

Interneti ja eriti voogedastusteenuste kiire kasvu tõttu prognoositakse juba ammu, et televisiooni päevad on loetud. Hoolimata sellest on televisioon täie elu ja tervise juures ning selle mõjujõud on vaieldamatu.
Jan Wykrytowicz
Foto: Photo:Marko Mumm

Minusuguse digitaalse nomaadi jaoks oli ettekanne pealkirjaga „Telereklaam YouTube'i ja Netflixi ajastul” nii hariv kui ka kainestav. All Media Balticsi Online juht Jan Wykrytowicz Poolast näis hüüdvat Passwordi konverentsil „faktikontroll!“ iga telereklaami puudutava müüdi peale, ja kasutas statistikat, mida oli raske ümber lükata.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700