1. aprill 2019
Ainult tellijatele

Telereklaam YouTube'i ja Netflixi ajastul

Interneti ja eriti voogedastusteenuste kiire kasvu tõttu prognoositakse juba ammu, et televisiooni päevad on loetud. Hoolimata sellest on televisioon täie elu ja tervise juures ning selle mõjujõud on vaieldamatu.

Jan Wykrytowicz
Autor: Photo:Marko Mumm

Minusuguse digitaalse nomaadi jaoks oli ettekanne pealkirjaga „Telereklaam YouTube'i ja Netflixi ajastul” nii hariv kui ka kainestav. All Media Balticsi Online juht Jan Wykrytowicz Poolast näis hüüdvat Passwordi konverentsil „faktikontroll!“ iga telereklaami puudutava müüdi peale, ja kasutas statistikat, mida oli raske ümber lükata.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700