Autor: Andrus Kiisküla • 29. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Beuker: turunda ennast lisaks inimestele ka algoritmidele

Hollandi turundusstrateeg Igor Beuker pani kuulajad turunduskonverentsil Password oma mugavustsoonis nihelema.

Beukeri sõnul elame kaose ja muutuste ajastul. Järjest suurem tähtsus on kultuuril ja väärtustel koos innovatsiooniga. See tähendab eelkõige mugavustsoonist välja astumist, et sünniks midagi uut. Ta juhtis tähelepanu sellele, et kõik tahavad innovatsiooni, aga mitte keegi ei taha muutuda.

Innovatsiooniga seotud väljakutseid on alates kiviajast olnud mitu. Meil on olnud põllumajandusrevolutsioon, tööstusrevolutsioon I & II (1750-1900) ja III aastatel 1960-2000. Nüüd oleme jõudnud Industry 4.0 etappi, mis peaks olema pöördepunkt kogu maailmale. See tähendab senise maailma lammutamist ja segi löömist.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700