Autor: Best Marketing • 26. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Iida: Pikk koostöö kliendiga annab julguse rohkem katsetada

Reklaamiagentuur Taevas Ogilvy juht Rein Iida rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et neil on mitmeid kliente, kellega on nad koostööd teinud 15 või üle 20 aasta. See pikk koostöö annab tema sõnul julguse innovaatilisust julgemalt katsetada.
Rein Iida
Foto: Raul Mee

Iida ütles, et nende koostöö A. Le Coqiga sai alguse 1996. aasta sügisel, kui tehti esimesed proovitööd, saamaks aru omavahelisest sobivusest. „1997. aastal alustasime koostööd ning juba järgmisel aastal võitsime Aasta Turundusteo auhinna A.Le Coqi turule tulemise, kontseptsiooni ja kommunikatsiooni muutuse eest.“ Tema sõnul oli see fenomenaalne, kuna visuaalselt ja sõnaliselt oli tegemist teistsuguse teoga ning A. Le Coq suutis paari aastaga saavutada valdkonna liidrirolli, mis on tänaseni säilinud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700