Autor: Best Marketing • 7. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BOND Agency võitis nimeka disainiauhinna

Rahvusvaheline disainiagentuur BOND Agency sai tüpograafiakonkursil TDC (The Type Directors Club) Balticbesti 2018 loovusfestivali uue disainilahenduse eest auhinna.

TDC kommunikatsiooni disani konkurssi zürii premeeris BOND Agency esitatud tööd „Tüpograafilise kvaliteedi sertifikaadiga“. Tööd esitletakse Type Directors Klubi ja Aasta Parima Tüpograafia aastanumbrites ning näidatakse 65. TDC auhinnatud tööde näitusel New Yorgis.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700