Best Marketing • 7 veebruar 2019
Jaga lugu:

BOND Agency võitis nimeka disainiauhinna

Rahvusvaheline disainiagentuur BOND Agency sai tüpograafiakonkursil TDC (The Type Directors Club) Balticbesti 2018 loovusfestivali uue disainilahenduse eest auhinna.

TDC kommunikatsiooni disani konkurssi zürii premeeris BOND Agency esitatud tööd „Tüpograafilise kvaliteedi sertifikaadiga“. Tööd esitletakse Type Directors Klubi ja Aasta Parima Tüpograafia aastanumbrites ning näidatakse 65. TDC auhinnatud tööde näitusel New Yorgis.

Sel aastal valiti 254 võitjat ligi 2000 osaleja seast, keda oli kokku 60 erinevast riigist. Lisaks näitusele New Yorgis lähevad TDC konkurssi võidutööd rändnäitusele, mida on võimalik näha nii USA-s, Kanadas, Hiinas, Inglismaal, Prantsusmaal, Saksamaal, Indoneesias, Jaapanis, Poolas, Lõuna-Koreas, Hispaanias, Taiwanil, Tais ja Vietnamis.

30. augustil toimub Tallinnas loovusfestival Balticbest 2019. Balticbest koosneb kahest peamisest osast: (1) reklaamikonkursist ja (2) festivalipäevast. Paljud turundusprobleemid on väikeriikides sarnased – nii inimressursi kui raha nappus, väike koduturg, vajadus eksportida. Balticbesti konverentsi teemade ja esinejate valikul pöörame tähelepanu väikeste riikide turundusprobleemidele.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831marianne@bestmarketing.ee
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988kristi@bestmarketing.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee