BOND Agency võitis nimeka disainiauhinna

Rahvusvaheline disainiagentuur BOND Agency sai tüpograafiakonkursil TDC (The Type Directors Club) Balticbesti 2018 loovusfestivali uue disainilahenduse eest auhinna.

TDC kommunikatsiooni disani konkurssi zürii premeeris BOND Agency esitatud tööd „Tüpograafilise kvaliteedi sertifikaadiga“. Tööd esitletakse Type Directors Klubi ja Aasta Parima Tüpograafia aastanumbrites ning näidatakse 65. TDC auhinnatud tööde näitusel New Yorgis.

Sel aastal valiti 254 võitjat ligi 2000 osaleja seast, keda oli kokku 60 erinevast riigist. Lisaks näitusele New Yorgis lähevad TDC konkurssi võidutööd rändnäitusele, mida on võimalik näha nii USA-s, Kanadas, Hiinas, Inglismaal, Prantsusmaal, Saksamaal, Indoneesias, Jaapanis, Poolas, Lõuna-Koreas, Hispaanias, Taiwanil, Tais ja Vietnamis.

30. augustil toimub Tallinnas loovusfestival Balticbest 2019. Balticbest koosneb kahest peamisest osast: (1) reklaamikonkursist ja (2) festivalipäevast. Paljud turundusprobleemid on väikeriikides sarnased – nii inimressursi kui raha nappus, väike koduturg, vajadus eksportida. Balticbesti konverentsi teemade ja esinejate valikul pöörame tähelepanu väikeste riikide turundusprobleemidele.

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

EESTI TEADUSAGENTUUR otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Eesti Teadusagentuur

03. märts 2019

LUX EXPRESS is looking for a PROJECT MANAGER

Lux Express

01. märts 2019