Autor: Andrus Kiisküla • 17. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kasutamata eduvalem Facebookis

Facebook tutvustab uusi reklaamimise võimalusi oma platvormil pea iga nädal. Pisikesed muudatused tihti, mis ühel hetkel moodustavad suure pildi ja täidavad meie eesmärke kiiremini ja väiksema investeeringuga.
Konverents Best of Global Digital Marketing. Mustamäe Apollo kinos
Foto: Raul Mee

Aastaid on Facebookis nii orgaanilise link postituse kui ka ühe pildiga reklaami (Single Image ad) visuaali formaadiks olnud 1200*628 pixelit. Tüüpiline reklaam sellise visuaaliga on selline:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700