Autor: Hando Sinisalu • 28. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

10 teooriat, kuidas kasvatada brändi

Teoreetikud vaidlevad selle üle, kas brändi kasvu põhimõtted on digiajastul muutunud.
Foto: WARC

WARC tegi ülevaate peamistest brändi kasvu puudutavatest teooriatest, alljärgnevalt lühikokkuvõte sellest WARCi artiklist. Iga teooria juures on link, kus seda teemat pikemalt käsitletakse. Mitmed sel teemal kirjutanud eksperdid tulevad Password 2019 konverentsile esinema.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700