Autor: Best Marketing • 13. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööandja bränding-võimalus kasvatada konkurentsivõimekust

Tavaliselt suhtutakse tööandja brändingusse, kui millessegi pehmesse, aga tegelikult on tegemist väga tugeva distsipliiniga, mis toob ärile kasu.
Foto: Scanpix

Väga paljudel inimestel on erinev arusaam, mis see endast kujutab ja miks seda vaja on. Iga tööandja, kes tahab olla konkurentsivõimeline, peaks selle peale mõtlema. Rahvusvahelised uuringud toovad välja selge seose ettevõtte värbamisvõimekuse, tööjõuvoolavuse ning töötajate motivatsiooni efektiivsuse vahel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700