1 november 2018
Uudised
Ainult tellijale

EKRE ja Swedbank askeldavad edukalt sotsiaalmeedias

Kristel Leif, Mirjam Hunt  Foto: Marko Mumm

31. oktoobri kommunikatsioonijuhtimise aastakonverentsil esines kokku peaaegu 20 esinejat. Nende hulgast leidis ka kaks eksperti Ühendkuningriikidest, Econsultancy sotsiaalmeedia ja PR valdkonna koolitaja Michell Goodall ning London King`s College`i turundusprofessor Kirk Plangger, kelle esitlustest leidis mitmeid paralleele nii EKRE kommunikatsiooni kui Swedbanki Kogumispäeviku edus. Kokkuvõtte tegi BFM'i tudeng Liisa Kivirähk

Michelle Goodall märkis, et Eesti on UKst 4-5 aastat tagapool, aga astub siiski õiges suunas. Samas leidus tal meile ka soovitusi, kuidas sotsiaalmeedias püüda inimeste tähelepanu ja panna neid ka postitustele reageerima. Goodall soovitaks toota vähem, aga kvaliteetsemalt. Samuti aitavad endiselt tähelepanu püüda erinevad triggerid, näiteks emotsioonidele ülesehitatud klikimagnetid. Samas on endiselt au see praktilise väärtusega postitused ning lugude jutustamine. See tähendab, et tuleb mõista sügavuti kultuuri ja konteksti, kus me viibime.

Vormista tellimus kohe ja saad ligipääsu:
 • kõigile võtmega lugudele;
 • edukate kampaaniate case-study’dele;
 • raadiosaadete ja ürituste ettekannete kokkuvõtetele;
 • turunduse TOPi andmetele ja intervjuudele;
 • bestmarketing.ee arhiivile.
 • Jaga lugu:
  BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

  Bestmarketing.ee toetajad:

  Marianne Liibert
  Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
  Kristi Remmik
  Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988
  Hando Sinisalu
  Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700