Silja Oja • 24 september 2018
Jaga lugu:

Kommunikatsioonijuhtimise Aastakonverentsil 2018 räägitakse võitlusest tähelepanu pärast

Tähelepanu võitmine on tänapäeva infoülekülluse ajastul suurim väljakutse. Kommunikatsioonijuhtimise Aastakonverents 2018 annab ideid ja inspiratsiooni selle kohta, kuidas kommunikeerida nii, et Sind tähele pandaks. Lisaks saad põhjaliku ülevaate Eestis tegutsevatest kommunikatsioonibüroodest.

31. oktoobril 2018 Mustamäe Apollo Kinos toimuva Kommunikatsioonijuhtimise Aastakonverentsi teemadeks on: 

Millised on seosed sisuturunduse ja PRi vahel?Kuidas saada tähelepanu sotsiaalmeedias, kus PR-maailma reeglid ei kehti?Kuidas integreerida omavahel sotsiaalmeedia ja PR tegevused?Kuidas olla meeldejääv ja murda läbi infovoost massimeedias?Kuidas võita infosõda (võidelda trollide ja libauudistega)?Kuidas kummutada valefakte ja libauudiseid?Millised on Eesti juhtivad kommunikatsiooniagentuurid ja millised on nende tugevused?

Esinevad:

Hannes Rumm, kommunikatsiooniekspertJoel Volkov, Tanki juhtMeelis Mandel, Äripäeva peatoimetajaKatri Link, Tallink Grupi kommunikatsioonijuhtMichelle Goodall, Econsultancy (UK) sotsiaalmeedia ja PR-valdkonna koolitajaKristel Leif, Swedbanki sotsiaalmeedia juhtMirjam Hunt, Käopesa.ee blogijaDr Kirk Plangger, Londoni King’s College’i turundusprofessorUrmas Espenberg, EKRE poliitiline nõunikHannes Hamburg, kommunikatsioonibüroo Hamburg Partnerid juht

Tutvu kavaga ja registreeri end soodushinnaga hiljemalt 17. oktoobril: Kommunikatsioonijuhtimise Aastakonverents 2018 

BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831marianne@bestmarketing.ee
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988kristi@bestmarketing.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee