Helen Külaots • 1 september 2018
Jaga lugu:

Baltikumi Aasta Agentuur 2018 on DDB Latvia

DDB Latvia tiim   Foto: Marko Mumm

Baltikumi Aasta Agentuuri auväärne tiitel läks Läti agentuurile DDB Latvia. Viimased kolm aastat on auhind läinud Leedu agentuurile Milk, kes sel korral võistlusel ei osalenud. Eesti edukaim agentuur on Optimist.

1. DDB Latvia (Läti)

(Eesti)2. Optimist

(Läti)3. Deep White

(Leedu)4. Autoriai

(Läti)5. Not Perfect Y&R Riga

(Eesti)6. Tank

(Eesti)7. Velvet

(Eesti)8. Tabasco

(Läti)9. New Black

(Leedu)10. McCann Vilnius

Baltikumi Aasta Agentuuri tiitel anti DDB Latvia'le üle 31. augustil Tallinnas Filmimuuseumis toimunud loovusfestivalil Balticbest.Punktide arvutamise loogika on alljärgnev:Kohaliku festivali Kuld = 1 pKohaliku festivali Grand Prix = 2 pRegionaalse festivali Pronks = 1 pRegionaalse festivali Hõbe = 2 pRegionaalse festivali Kuld = 3 pRegionaals festivali GP = 4 pGlobaalse festivali Pronks = 3 pGlobaalse festivali Hõbe = 4 pGlobaalse festivali Kuld = 5 pGlobaalse festivali GP = 6 pEdetabeli koostamisel võetakse arvesse kohalikel konkurssidel (Kuldmuna, Adrenalinas jne) võidetud kullad ja Grand Prix'd ning regionaalsete ja ülemaailmsete konkursside pronksid, hõbedad ja kullad. Arvesse läheb viimati toimunud konkursi tulemus.Baltikumi Aasta Agentuuri valimist korraldas juba 5. aastat järjest Best Marketing / ÄripäevÜrituse suurtoetaja oli Eesti Meedia

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831marianne@bestmarketing.ee
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988kristi@bestmarketing.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee