Autor: Hando Sinisalu • 22. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus trend: agentuurid investeerivad idufrmadesse

NEW loovjuht ja partner Tomas Ramanauskas
„Käes on vabakutseliste laine - inimesed tahavad jätkuvalt töötada reklaamimaailmas, aga seavad oma tingimused: paindlik tööaeg ja talvitumine Balil,“ räägib Vilnuse agentuuri NEW loovjuht ja partner Tomas Ramanauskas.

Tomas endast: “NEW on brändingu, digi- ja sotsiaalmeediaagentuur. Me alustasime tegevust aastal 2011 ja oleme sellest ajast saati kuidagi suutnud olla Leedu tippagentuuride seas. Me anname tööd umbes 50 inimesele. Ma just mõistsin täna, et see on minu 18. aasta reklaamimaailmas töötada, aga mul on ikka selline poisikese tunne, kellel on veel palju õppida.”

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700