Silja Oja • 14 august 2018

26. septembril seminar: Kuidas turundada eestivenelastele?

Foto: Shutterstock

Eesti rahvastikust moodustavad venelased ja vene keelt emakeelena kõnelevad teised rahvused ca 25%, Tallinna elanikkonnast ca 40%. Kuigi suur osa neist saab aru ka eesti keelest, mõjub emakeelne turunduskommunikatsioon alati tõhusamalt. Seega – eestivenelastele tuleb turunduskommunikatsiooni teha nende emakeeles.

Samas on enamus Eesti turundajatest ja agentuuride töötajatest eestlased ja sageli on venekeelne reklaam või turundusmaterjal lihtsalt eestikeelse materjali tõlge. See pole õige lähenemine – venekeelne reklaam ei tohi olla lihtsalt eestikeelse reklaami tõlge! Eestivenelastele suunatud turunduskommunikatsioon väärib eraldi lähenemist ja tähelepanu.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700