6. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reisikirjad Helsingist 23: Helsingi Pride’ist on saanud turundajaid köitev bränd

Soome Rahvusmuuseumi Pride-teemaline Instagrami postitus
Helsinki Pride Week kulmineerus eelmisel nädalavahehtusel toimunud rongkäiguga, milles osales 100 000 inimest!

Pride on Helsingis saanud suureks brändiks, mille väärtustefookusega tahavad joonduda juba paljud tuntud ettevõtted ja kaubamärgid. See on võib-olla sellepärast, et Pride’i bränd omab Soomes tugevat ja kommunikeeritud seost sõnadega yhdenvertaisuus ja tasaarvoisuus (võrdõiguslikkus/võrdsus), mitte ei liigu pelgalt seksuaalsete eelistuste telgedel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700