Autor: Silja Oja • 14. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seminari slaidid: Euroopa parima (ja halvima) sulanduva reklaami näited ja analüüs

Thomas Stokholm on kogu oma karjääri tegelenud sisuloomega: olnud Ekstra Bladet TV juht ja Monday Media juht. Hetkel on ta Taani “Õhtulehe” Ekstra Bladet klientidele sisuturunduse teenust pakkuva üksuse Story Studio juht.

Tutvu tema ettekande "Euroopa parima (ja halvima) sulanduva reklaami näited ja analüüs" slaididega. Thomas esines 7. juunil 2018 Tallinnas Best Marketingi seminaril "Sisuturundus ja sulanduv reklaam: Kuidas olla edukas?".

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700