Autor: Hando Sinisalu • 11. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas murda väikeriigi mentaliteeti: Mõtle suurelt ja suured asjad juhtuvad

Horvaatia reklaamiagentuuri Imago Ogilvy asutaja ja juht Damir Ciglar
Agentuurid väidavad alati, et neil on väga head ideed, aga kliendid on konservatiivsed ja lepivad vaid traditsiooniliste lahendustega. Kuidas veenda klienti nõustuma julgete ideedega? Intervjuu Balticbesti žürii liikme, Horvaatia reklaamiagentuuri Imago Ogilvy asutaja ja juhi Damir Ciglariga.

Damir Ciglar asutas Imago Ogilvy aastal 1992. Imago on rahvusvaheliselt enim auhinnatud Horvaatia agentuur (võidud konkurssidel nagu Cannes Lions, Eurobest, EPICA, LIA, Golden Drum jt). Ta on olnud Horvaatia reklaamiliidu HURA president ja osalenud mitmete reklaamifestivalide žüriides. Ta on Zagrebi Ülikooli õppejõud. Ülevaade tema agentuuri töödest: www.imago.hr ja www.imago-box.hr.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700