Autor: Helen Külaots • 18. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rauno Kutti: Kallis kaamera ega ulmeefektid pole video tootmisel olulised - sisu loeb

Rauno Kutti
“Vaata, kuidas noored contenti teevad - nad on avatud ja räägivad kõigest vabalt. Miks ettevõtted ei suuda sama tekitada? Mõtteid, võimekust ja spetsialiteeti ju jagub, miks nad neid teadmisi ei jaga?” ütleb digiagentuuri Vurr loovjuht Rauno Kutti. Loe, mida räägib Rauno video tootmisest - kuidas ja miks seda teha.

Millised on levinumad vead, mida videote tootmisel tehakse?. Ei teata, mis on video eesmärk ja kuidas eesmärk ellu viia. Tehakse lihtsalt video tegemise pärast. Lõpuks on nii, et tehakse midagi valmis, laetakse üles, korraks visatakse meediaraha taha ja siis see istub seal YouTube's paarisaja vaatamisega. Kõik.. Kui juba toota, siis reaalne kasu tuleb seeriast - saad inimesi paremini ostjaks konvertida. filmitud, tee kasvõi Instas laivina ülekanne vms - kõik see töötab väga hästi. Kallis kaamera ega ulmeefektid pole olulised. Kõige tähtsam on sisu. Kui ütled neile jah, siis on mõtet ka visualiseerida. Videot tarbitakse paremini. teevad - nad on avatud ja räägivad kõigest vabalt. Miks ettevõtted ei suuda sama tekitada? Mõtteid, võimekust ja spetsialiteeti ju jagub, miks nad neid teadmisi ei jaga? ja pane end juba täna kirja!:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700