3. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple oli oma Eesti edasimüüjate vastu eriliselt julm

iDeal, endise nimega IM Arvutid, jagas Passwordil kogemusi 25 aasta pikkusest kultusbrändi Apple esindamisest Eesti turul - klientide üllatushetkest “Oo, te olete ikka veel olemas!”, sellest, kui julm Apple oli oma edasimüüjate vastu, ja ka sellest, miks kunagi oli keerulisem olla Apple´i ainuke edasimüüja võrreldes praeguse olukorraga, kus turul on lisaks iDealile teisigi nii volitatud kui volitusteta edasimüüjaid.

Lugusid jutustasid ettevõtte varasemad juhid Andre Veskimeister, Sander Paas ja Jaanus Treilmann ning praegune juht Antti Adur.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700