Autor: Helen Külaots • 28. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Turundustegu 2017 finalist: Circle K kaubamärgi lansseerimine Eestis case study

“Tundmatu kaubamärgiga turuletulek pakkus väljakutseid, arvestades ka asjaolu, et see nimi on keskmise eestlase jaoks raskesti hääldatav. Riske ja karisid oli rohkem kui võimalusi võitjana välja tulla. Tulemusi vaadates võib uhkusega öelda, et me tegime selle ära! Me säilitasime oma positsiooni, kasvatasime kliendibaasi ja müüme täna rohkem tooteid kui varem.” Circle K lansseerimine jõudis Turundustegu 2017 finaali. Loe lähemalt:

Statoil oli Eesti turul tegutsenud enam kui 26 aastat ja pakkunud era- ja äriklientidele täisteenindus- ja automaatjaamades mootorikütuste müüki ja poekaupasid, mugavusteenuseid ning autopesu.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700