Autor: Silja Oja • 22. veebruar 2018
Ainult tellijatele

Eesti disainibüroo AKU lõi Dolby jaoks ainulaadse teose

15. veebruaril esitleti tehnoloogiafirma Dolby Laboratories San Francisco peakontoris uusi teoseid Dolby Art Series kollektsioonist, nende hulgas ka Eesti disainibüroo AKU tööd „Slow Scan“. Teost eksponeeritakse koos 31 maailma tuntuima disainibüroo ja kunstniku loominguga.

Ettepanek teha Dolby kunstikollektsiooni töö tehti AKUle eelmise aasta suvel. “Meile oli väga suur au olla valitud maailmaklassi disainerite sekka ja luua oma nägemus teedrajava ettevõtte kunstikogusse,” kommenteeris AKU partner Alari Orav.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700