29. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas FB uudisvoo muudatus sind veelgi kurvemaks teeb

Brit Mesipuu
Zuckerberg ütleb, et nad tunnevad endal vastutust panustada meie heaolusse läbi meile oluliste inimeste postituste tihedama kuvamise. Vabas vormis ümber tõlkides ütleb ta „Saame end tunda sedasi hästi ning vähem üksildasena. See omakorda panustab pikaajalisse õnne ja heasse tervisesse“.

Kas ei ole aga mitmed ja mitmed uuringud ammu välja toonud, et FB muudab inimesi kurvaks ja tekitab depressiooni just seeläbi, et nad näevad oma lähedaste ja sõprade postitusi?! Kui paljud meist postitavad pilte, et täna oli kehv/igav/ebaõnnestunud päev? Ikka näed ju, kui hästi su sõbral läheb, kuidas ta käib peentes restoranides ja kallitel puhkusereisidel, samal ajal kui ise taaskord kiirnuudleid keedad.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700