Silja Oja • 20 november 2017

The Best of Global Digital Marketing 2018

Adam Reuterskiöld, Akestam Holst, partner ja loovjuht  

Euroopa digiagentuuride raskekahurvägi tuleb Tallinna. The Best of Global Digital Marketing 2018 konverentsil astuvad üles Akestam Holsti partner ja loovjuht Adam Reuterskiöld, Bob the Robot tegevdirektor Karolus Viitala jpt.

24. jaanuaril 2018 tuleb Tallinna tõeline Euroopa digiturunduse raskekahurvägi: Rootsi, Soome, Poola ja Saksamaa enim auhinnatud agentuuride esindajad. Näiteks Akestam Holst on maailma tippagentuur, Bob the Robot on 2017.a. Soome Aasta Agentuur. 

Tutvu kavaga ja pane ennast kirja: The Best of Global Digital Marketing 2018

Esinevad:

Adam Reuterskiöld, Akestam Holst, partner ja loovjuht (Rootsi)

Akestam Holst kannab täna Rootsi loovaima agentuuri tiitlit. Adami juhtimise all on agentuur kogunud rohkem kui 400 reklaamiauhinda. Tema kavandatud kampaaniad on jõudnud orgaaniliselt 1,5 miljardi inimeseni ja ärgitanud rootslasi ketšupit pannkoogi peale panema. Adami riiulilt leiab pea 100 trofeed – sh. Grand Prix Cannes Lions festivalilt.

Petter Hernmarck, Akestam Holst, kunstiline juht (Rootsi)

Enne Akestam Holsti tööle asumist toimetas Petter kurikuulsas New Yorgi agentuuris Droga5. Petter on esmaklassiline esineja!

Dawid Szczepaniak VML Poland loovjuht ja partner (Poola)

VML on WPP gruppi kuuluv digiagentuuride kett, mis on USAst laienenud Euroopasse, Aasiasse ja Austraaliasse. USAs paigutas Ad Age VMLi oma digiagentuuride tabelis 5-ndale kohale. Agentuuri portfooliost leiab mitmeid suuri brände nagu Orange, Danone, Samsung ja PZU.

Dirk Lanio, Grabarz & Partner, digiosakonna juht (Saksamaa)

Dirki juhtimise all tegi Grabarz & Partner läbi tõelise digirevolutsiooni. Kolme aastaga paisus pisikene digiosakond 50-pealiseks. Varasemalt on Dirk tegutsenud ärikonsultandina firmades BMW, Deutsche Telekom, Unilever, H&M ning MINI.

Karolus Viitala, Bob the Robot tegevdirektor

Bob the Robot tegi 2017.a Soome turunduskonkursil GrandOne puhta töö: Aasta Agentuur, Aasta Digikampaania, Aasta Tulemuslikuim Kampaania, Aasta Sotsiaalmeediakampaania ..... palju rohkem poleks võita saanudki. Hetke kuumim Soome agentuur!

Karolus on loova mõtteviisiga strateeg, kelles kohtuvad hea arusaamine tarbijakäitumisest ja lennukad ideed. Karoluse koduagentuur Bob the Robot on viimase paari aastaga kogunud märkimisväärsel hulgal reklaamiauhindu (Grand One, Vuoden Huiput, Festival Of Media, AdProfit).

Hando Sinisalu, Best Marketing Internationali juht

Hando Sinisalu on juba aastaid kogunud ja analüüsinud digiturunduse case-study’sid kogu maailmast. Ta intervjueerib agentuure, konsulteerib ekspertidega ja kogutud info põhjal koostab edukate digikampaaniate case-study’d, mida kriitliselt analüüsib. Ta reisib mööda maailma ja õpetab turundajaid mõtlema ja analüüsima.

Hando Sinisalu paneb kokku 2017.a. enim auhinnatud digikampaanate tabeli nii B2C kui B2B valdkondade lõikes ja jagab infot, mida ta nende kampaaniate autoreid intervjueerides on kogunud.

Tõmba oma digiturunduse aasta käima 24. jaanuaril 2018 Tallinnas!

Võrreldes eelmiste kordadega oleme kavas jätnud rohkem aega diskussiooniks ja analüüsiks. Nii et peale case-study'de esitlusi on plaanis esineja käest välja pinnida kõik detailid, et paremini aru saada, kuidas Eesti turul kuuldud näiteid rakendada.

Tutvu kavaga ja pane ennast kirja: The Best of Global Digital Marketing 2018

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700